Paranın Akışını Nasıl Sağlarız?

Diğer duygulara ve kavramlara baktığım zaman en karışık enerjisi olan aracın para olduğunu fark ettim. Para deyince insanın aklına türlü türlü şey geliyor. Frekansını anlamaya çalıştığımda da milyarlarca insanın çok farklı anlamlar yüklediğinin idrakine vardım. Portakalın kabuğunu soyar gibi parayı soydum, soydum, soydum ve sonunda özüne ulaştım. Para harika bir enerji, gökkuşağı adeta, içinde tüm canlı göz alıcı renkleri barındırıyor. Tüm güzellikler onun içerisinde adeta hayat buluyor. İnsana keyif veriyor. Gizemi seven insanoğlunun mucizevi aracı! Özünde hissettiğim beni daha çok sevindiren bir şey olduğu oldu. Özünü varlığını çok sevdim. Rengarenk, lunapark coşkusu var.

İnsanoğlunun yaşamasını sağlayan bir araç deyince birden aklıma para=nefes geldi. Nefes insanlığın olmazsa olmazı, her an sahip olduğumuz ancak çoğu zaman sahip olduğumuzun dahi farkında olmadığımız yaşam enerjisi. Para da nefes gibi o kadar mücizevi ki bizi yapmak istediklerimize, olmak istediklerimize taşıyan harika bir araç. Sonra düşündüm nefes alırken ne kadar doğalız. Düşünmeden sadece alıp veriyoruz. Solunum yolu rahatsızlığı olanlar için durum aynı olmasa da nefes genel olarak bilinçsizce yaptığımız bir eylem ve varoluş şeklimiz.

Nefesi biriktirmeyi asla düşünmeyiz, düşünemeyiz. Alır ve veririz. Tutmaya, biriktirmeye kalksak bizi boğar yapamayız. Sürekli vermeye kalksak çatlarız olmaz. Nefesde denge önemlidir. Almalıyız ve vermeliyiz. Para da böyledir. Almalı ve vermeliyiz. Tuttuğumuz paranın beklemiş enerjisi bizi boğar,nefes alamayız. Sürekli verdiğimizde de çatlarız. Para enerjisi ile ilişkimiz dengede olmalıdır. Almalıyız, vermeliyiz, almalıyız ve vermeliyiz. Paranın sadece mucizevi bir araç olduğunun idraki ile almalıyız ve vermeliyiz.

Kimse kimsenin yerine nefes alamadığı gibi, kimse kimseye para enerjisini dışarıdan sağlayamaz. İnsanın kendisinin yarattığı bir enerjidir. Solunum cihazına bağlı insanlar gibi, bazıları da başkalarının para cihazına bağımlı yaşarlar. Onlara sürekli dışarıdan para verilmelidir. Bu tarz kişiler gerçek özgürlüğü deneyimleyemezler. Çünkü para onların kendilerinin doğal yollarla yarattıkları bir enerji değildir. Hep bağımlıdırlar. İşte bu noktada paranın enerjisi çok karışıyor. İçerisine bir çok anlam yükleniyor. O yüklenen anlamlarla uyumunuz ölçüsünde de para size geliyor. Şimdi düşünün para sizin için ne anlam ifade ediyor. Paranın öz enerjisine inebilir misiniz? Onu sevebilir misiniz? Para olabilir misiniz? Yaratım gücünüzü, dönüştürme gücünüzü ne kadar ortaya çıkarabilirsiniz işte o ölçüde paranın özü de gerçek para enerjisi de sizinle olacak, verdikçe alacak, aldıkça vereceksiniz ve bunu yaparken de bir an olsun paranın bir daha gelip gelmeyeceğini düşünmeden aynı nefes alır gibi yapacaksınız. Gerçek özgürlük değil mi?

Yorum bırakın